Tigra Sneek
jissink
Tigra Sneek
Willemstraat 1
8601 GH SNEEK
Telefoon: 0515-430038, Fax: 0515-438431
Email: sneek@tigra.nl

Laatste Nieuws

Pedicure in de praktijk
11/ 04/ 2014
Naast de diëtiste hebben wij nu ook pedicure bij ons in de praktijk NVFB- ZwangerFit® cursus
1/ 04/ 2014
De NVFB- ZwangerFit® cursus wordt op de woensdag avond gegeven.

de Fysiotherapeut
banner_1242295972.jpg

Fysiotherapie

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is merkt u pas als u ergens last van krijgt. Alle klachten die betrekking hebben op bewegen en houding valt binnen het werkgebied van de fysiotherapeut. Een fysiotherapeut is een specialist op het gebied van beweging.

U kunt bij de fysiotherapeut terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen.

Het kan zijn dat u verwezen bent door een huisarts, specialist en/ of bedrijfsarts.

Sinds januari 2006 kunt u ook zonder verwijzing terecht bij de fysiotherapeut. We noemen dit de DTF =Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie.

De klachten die de fysiotherapeut behandeld kunnen bijvoorbeeld zijn ontstaan door een blessure, ongeval, ziekte, onjuiste (werk)houding, verkeerde beweging, overbelasting, ouder worden, verminderde belastbaarheid of andere werkzaamheden.

De fysiotherapeut zorgt door middel van onderzoek, behandeling, begeleiding en advies dat u uw dagelijkse activiteiten op een verantwoorde manier kunt voortzetten. Ook helpt de fysiotherapeut om klachten of recidieven te voorkomen.