Tigra Sneek
jissink
Tigra Sneek
Willemstraat 1
8601 GH SNEEK
Telefoon: 0515-430038, Fax: 0515-438431
Email: sneek@tigra.nl

Laatste Nieuws

Afscheid Mariksa Schurer
1/ 08/ 2014
Mariska Schurer stopt per 1 augustus als fysiotherapeut, de babymassage en ZwangerFit blijf ze wel verzorgen. Pedicure in de praktijk
11/ 04/ 2014
Naast de diŽtiste hebben wij nu ook pedicure bij ons in de praktijk

de Fysiotherapeut
banner_1242295972.jpg

Medische Fitness

TIGRA Medische Fitness

TIGRA staat voor verantwoord trainen. Door persoonlijke begeleiding willen we voor iedereen maatwerk bieden. Bij de medische fitness traint u onder intensieve begeleiding van een fysiotherapeut. De groepen bestaan uit maximaal 8 personen om zo een nog betere individuele begeleiding te geven.

Medische fitness is voor:

- Ieder die gezond en verantwoord wil bewegen onder intensieve begeleiding van een fysiotherapeut.
- Ieder die een fysiotherapeutische behandeling heeft gehad en nu verder wil.
- Ieder met lichamelijke klachten, sportblessure of na een operatie.
- Ieder die zijn belastbaarheid wil vergroten, conditie wil verbeteren, spieren wil versterken, leniger wil worden, gewicht wil controleren of klachten wil voorkomen.
- Ieder die zich moe, futloos en gestresst voelt.
- Na een uitgebreide intake zal er een individueel trainingsprogramma worden opgesteld dat geheel gericht is op uw eigen doelen en belastbaarheid.

U kunt bij ons op abonnementsbasis terecht voor 1 of 2 maal per week. Om onze service en klantvriendelijkheid hoog te houden werken we niet met langdurige abonnementen maar kunt u, met een opzegtermijn van een maand, direct uw lidmaatschap stoppen. De kosten voor medische fitness zijn voor eigen rekening, u kunt daardoor op eigen initiatief komen en u heeft geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig.