Tigra Sneek
jissink
Tigra Sneek
Willemstraat 1
8601 GH SNEEK
Telefoon: 0515-430038, Fax: 0515-438431
Email: sneek@tigra.nl

Laatste Nieuws

Afscheid Mariksa Schurer
1/ 08/ 2014
Mariska Schurer stopt per 1 augustus als fysiotherapeut, de babymassage en ZwangerFit blijf ze wel verzorgen. Pedicure in de praktijk
11/ 04/ 2014
Naast de diŰtiste hebben wij nu ook pedicure bij ons in de praktijk

de Fysiotherapeut
banner_1242295972.jpg

TIGRA Zorgprogramma's

Dat bewegen goed is voor iedereen behoeft geen betoog, maar bewegen is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Mensen met een chronische aandoening kunnen niet altijd terecht bij een reguliere sportschool of trainingscentrum. Goede begeleiding en een individuele trainingsopbouw die afgestemd is op de aandoening is daarbij nodig.

TIGRA heeft vier verschillende Zorgprogramma's ontwikkeld, namelijk:

+ Artrose
+ Chronische aspecifieke lage rugklachten
+ Hartfalen
+ Overgewicht

De TIGRA Zorgprogramma's worden onder begeleiding van een intern opgeleide fysiotherapeut uitgevoerd en zijn bedoeld voor mensen met een chronische aandoening, die verantwoord en met plezier willen bewegen. Tijdens het programma zal de nadruk liggen op plezier in bewegen, het verhogen van de kracht, co÷rdinatie en uithoudingsvermogen en het verkrijgen en behouden van een hoger activiteiten niveau.

Wilt u een programma volgen?
Indien u na het lezen van deze informatie graag wilt weten voor welk programma u in aanmerking komt, kunt u contact opnemen met TIGRA Sneek Wij kunnen u nader informeren.

Indien u een programma wilt gaan volgen, heeft u een verwijzing van de huisarts nodig.